MÈDIA I XXSS

GALERIA D'IMATGES I VIDEOS

A L'IES CLARA HAMMERL DESENTERRAM LA TRADICIONAL FESTA DE LES VERGES

Enguany la novetat ha estat que la festa no ha quedat només a casa, sinó que l'hem feta extensiva a les dues escoles del Port de Pollença. Els alumnes de Música 3r d'ESO han anat a cantar als dos centres de primària d'eu moll. Tot un èxit. Moltes gràcies a tots i a totes que ho heu fet possible.

Gràcies també a l'AMIPA de l'IES Clara Hammerl per deixar-mos fer un tast dels populars bunyols característics d'aquest dia .

Salut i molts d'anys

NIT DE LES ÀNIMES

Fantàstic Cementiri Il.lustrat que ens han preparat els alumnes de 4t d'ESO de la mà del Departament de Socials. Una autèntica obra d'art. Gràcies

DIADA DE SANTA CECÍLIA

Moltes gràcies i molts d'anys a tots als músics, i perquè no, també a tots i a totes aquelles persones que la disfrutau! Salut

IMG_6189.MOV
IMG_6191.MOV
IMG_6190.MOV
IMG_6192.MOV

DIADA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

VIDEO-2022-11-25-13-24-16.mp4

AGRAÏMENTS A L'APIMA DEL CENTRE

Des de la directiva de l'IES CLARA HAMMERL, i en nom del claustre de professores i professors, volem donar les gràcies, un any més, i com cada any, a l'APIMA de l'IES pel seu suport. Moltes activitats que es realitzen en el centre (Diades de les verges, de Nadal, St. Antoni, Excursions, Sortides, l'anuari...), no serien possibles sense la vostra feina, la vostra voluntat i el vostre esforç econòmic.


Moltes gràcies per tot!!

CALENDARI D'ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES, EXTRAESCOLARS I FESTIUS

ORLES